• Ostoskorisi on tyhjä


Maailman terveysjärjestö (WHO) määrittelee lääketieteellisen jätteen "kaikenlaiseksi terveydenhuollon laitosten tuottamaksi jätteeksi". Kaikkien esineiden (esimerkiksi siteet, ruiskut, lakanat jne.), Jotka ovat joutuneet kosketuksiin minkä tahansa kehon nestemuodon kanssa, katsotaan olevan mahdollisesti tarttuvia ja vaarallisia. Se on jopa 20% päivittäin syntyvästä lääketieteellisestä vaarallisesta jätteestä. WHO: n mukaan korkean tulotason maista syntyy noin 0,5 kg vaarallista jätettä sairaalavuodetta kohti (päivässä). Pienituloisissa maissa noin 0,2 kg sairaalasänkyä kohti (päivässä) ja lukumäärät kasvavat.


Toimintaperiaate:

Käsiteltävä jäte murskataan, jonka jälkeen se "pestään" Biosetic-pesuaineella.
Biocetic on voimakas hapetin, joka perustuu peretikkahapon (PAA) ja vetyperoksidin (HP) synergistiseen toimintaan. Seos pystyy hyökkäämään kaikkiin solukomponentteihin, erityisesti proteiineihin ja entsyymeihin. Se on erittäin tehokas haastavimpia bakteeri-itiöitä vastaan, ja siksi se tunnetaan korkeasta itiöitä tuhoavasta aktiivisuudestaan.

Bioceticin komponentit ovat biologisesti hajoavia ja siksi prosessin lopussa liuos voidaan  huuhtoa normaali viemäriverkkoon.

Käyttöjärjestelmä

Suomen - ja ruotsinkielinen käyttöjärjestelmä. Selkeät valikot opastuksineen. Laitteelle on saatavissa myös etätuki. 

Tällaisen jätteen hävittäminen on kallista ja yleensä kustannuksia lisää ongelmajätteen pitkät kuljetusmatkat. 
Envomed 80 käsittelee jätteet paikallisesti.


Pyydä lisätietoa

ENVOMED 80 murskaa ja käsittelee lääketieteellisen jätteen paikallisesti, jolloin vältytään sen erityiskuljetuksen riskeistä ja kustannuksista. Käsittelyn jälkeen, jäte on tilavuudeltaan jopa 80 % pienempi ja voidaan hävittää normaalin jätteen mukana. Envomed 80 on investointi, joka maksaa itsensä takaisin ja pienentää hiilijalanjälkeä. 

  1. Lisää käsiteltävä jäte
  2.  ENVOMED 80 murskaa jätteen
  3. ENVOMED 80 käsittelee jätteen
  4. Käsitelty, murskattu jäte voidaan hävittää normaalin jätteen mukana