• Ostoskorisi on tyhjä

Audit Micro Controls

Kontrolli LQ COVID-19 IgG + IgM 

  • nestemäinen kontrolli
  • säilytys jääkaapissa
  • negatiivinen ja positiivinen kontrolli

Audit COVID-19 kontrollin lisätietopyyntö

Muita Audit:n tuotteita:

Audit:n tuote-etsintäsivuston avulla löydätte helposti laboratorionne automatioon sopivimmat tuotteet. Mikäli haluatte sähköisessä muodossa olevan Audit MicroControls -katalogin, voitte tilata sen asiakaspalvelustamme klikkaamalla "Audit katalogin tilaus" -nappulaa. 

AUDIT tarjoaa kaikkein täydellisimmän kalibrointitarkistus- ja lineaaristen-tuotteiden sarjan, joka täyttää  CLIA-88: n vaatimukset. Jokainen tuote sisältää  viisi erilaista kalibrointitasoa, jotta valmistajan määrittelemää tietyn testijärjestelmän ilmoitettavissa olevaa aluetta voidaan valvoa täydellisesti.

CLIA vaatii, että jokaisen testijärjestelmän osalta laboratorion on testattava vähintään kaksi ulkoisen laadunvarmistusmateriaalitasoa joka päivä, kun se suorittaa testin, jota ei ole poistettu. AUDIT MicroControls on suunnitellut laadunvalvontatarjonnan ajatuksella "Tee elämästä laboratoriossa helpompaa". AUDIT: n monitasoista materiaalia sisältävä sarja sisältää seerumi- ja virtsipohjaiset matriisit. Audit MicroControls on sitoutunut parantamaan jatkuvasti laadunvalvontamateriaaleja, tietojen vähentämistä koskevia raportteja ja teknisiä palveluita.

Voit myös etsiä sopivan tuotteen tästä