Apteekeissa, sairaaloisssa sekä laboratorioissa lämpötilojen seuranta on olennainen osa laadunvalvontaa. Kalliit tuotteet ovat herkkiä lämpötilan vaihtelulle, ja usein väärän säilytys- tai kuljetuslämpötilan aiheuttama menetys on vaikea mitata rahassa. Lämpötilan kontrollointi onkin tärkeää läpi koko toimitusketjun. Usein ongelmaksi muodostuu lämpötilaloggereiden raportointiohjelmien asennus, joka ei onnistu ilman pääkäyttäjän oikeuksia. Näin raporttien tulostus pahimmassa tapauksessa on mahdollista vain lähettävän organisaation tietokoneissa. PDF-dataloggereilla on mahdollista tulostaa raportti ilman erillistä ohjelmaa, toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Joissain tapauksissa lähetyksen lämpötila halutaan lukea ilman, että pakkausta avataan. Silloin suosittelemme Bluetooth- teknologiaan perustuvia loggereitamme. Asiakaspalvelumme auttaa teitä löytämään ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Tekninen tukemme suorittaa kaikille edustamillemme lämpötilaloggereille kalibrointia.


Dataloggerit

LogTag UTRIX-16

LogTag tuotteet ovat kustannustehokkaita ja soveltuvat erilaisiin toimintaympäristöihin. Erityisen kiinnostava uutuus on UTRIX-16 USB pdf-loggeri Tutustu tarkemmin erilaisiin LogTag loggereihin klikkaamalla kuvaketta tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää.


LogTag UTRID-16

UUTUUS TUOTE! Kuten LogTag UTRIX- 16, mutta tässä mallissa on myös LCD-näyttö.


prev next

OCEASOFT Atlas

LAATUA TARKKAILEMALLA

Atlas™ lämpötilaloggerilla toimitusketjun lämpötilojen kontrollointi onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti. 

VÄHENNÄ KÄSITTELYKULUJA

Atlas™ on kustannustehokas ratkaisu kaikkeen lyhyen aikavälin lämpötilan seurantaan. Ei monimutkaista ja kallista järjestelmän ylläpitoa. 

JAA TIEDOT PILVIPALVELUSSA

Voit lukea loggerin tallentaman tiedon älypuhelimella tai tabletilla, ja jakaa sen sähköpostilla tai integroidulla pilvipalvelimella. Dropbox®, GoogleDrive®, tai OCEACloud™

Yhteensopiva iOS8 & Android 4.4. Tulossa myös iOS9.


OCEASOFT Emerald

Helppokäyttöinen ja varma Bluetooth teknologiaa hyväksikäyttävä lämpötilaloggeri.

Oceasoft Emerald tekee kylmäketjun valvonnasta helppoa. Bluetooth® teknologian ansioista loggerin lämpötilakirjaukset voidaan tarkistaa älypuhelimella, ilmaisen OCEAView applikaation avulla. Esimerkiksi kylmälähetyksen lämpötila voidaan tarkastaa ilman lähetyksen avaamista. Helppoa!


Oceasoft Cobalt L3, LoRaWAN

Uutta LoRaWAN™ teknologiaa käyttävä langaton loggeriratkaisu: Yhdellä LoRaWAN tukiasemalla saavutetaan langaton yhteys jopa 15 km etäisyydellä oleviin Cobalt L3 loggereihin.


Oceasoft Cobalt L2, WiFi

Cobalt L2 -modulit voidaan varustaa erilaisilla digitaalisilla lämpötila-antureilla. Loggerissa on mahdollisuus käyttää sisäistä tai ulkoista anturia. Digitaalisen anturin tiedot luetaan Cobalt L2 -signaaliprosessorilla, joka takaa yhdenmukaisen tarkkuuden. Data kirjautuu paikallisesti Cobalt L2 -modulin muistiin ja lähetetään sieltä langattomasti isäntätietokoneelle halutuin väliajoin. Mikäli mitatut lämpötilat ovat asetettujen hälytysrajojen ulkopuolella, järjestelmä lähettää esimerkiksi sähköpostilla varoituksen halutuille vastuuhenkilöille. 

 • Digitaaliset lämpötila-anturit (resoluutio 0,0625 ° C)
 • Cobalt L2 pienitehoiset langaton moduuli, jossa LCD ja pitkäikäinen paristo
 • ISO / IEC 17025 (COFRAC) kalibrointisertifikaatti (lisähintaan)
 • Vertailukalibrointisertifikaatti (lisähintaan)

Elpro Libero

Sveitsiläinen ELPRO Libero -lämpötilaloggeri tulostaa automaattisesti PDF-raportin, kun loggeri asetetaan tietokoneen USB-porttiin. Raporttiin ei tarvitse erillistä ohjelmaa, joka helpottaakin loggereiden käyttöä läpi koko organisaation tai logistiikkaketjun.


LogTag -kuivajääloggerit

LogTag® Dry Ice -kuivajääkuljetusten valvontaan. Mittaa ja tallentaa jopa 8000 lämpötilalukemia lämpötiloissa, jotka vaihtelevat -80 ° C: sta + 40 ° C (-112 ° F + 104 ° F)

On tarkoitettu käytettäväksi tuotteiden seurantaan, joiden pakkaus sisältää kuivajäätä (hiilihappojää).

Saatavana yhden matkan (SRIL-8) sekä useiden matkojen (tril-8) versioina. Lisäksi TREL-8 -loggerissa on mahdollisuus käyttää ulkopuolista anturia.


Uutuus! LogTag TRED30-16R

 • Ulkoinen lämpötila-anturi
 • Äänihälytys
 • LCD-näyttö, 30 päivän yhteenvedolla
 • Suojausluokka: IP61
 • -40 C - + 99 C
 • Muistikapasiteetti jopa 15.900 lukupistettä
 • Vaihdettava paristo (3V CR2032)

prev next

Safe-T-Vue® Temperature Indicators

Lämpötilan osoittimet verituotteille, plasmalle ja punasoluille.

Mahdollistaa tuoteen lämpötilan seurannan jääkaapin ja kuljetuslaatikon ulkopuolella.

Lämpötilarajat 6 ° C ja 10 ° C 

Takaa oikean lämpötilan noudattamisen ja parantaa laadunvalvontaa.

Säästää resursseja. Verituote voidaan ottaa uudelleen varastoon, jos indikaattori ei osoita lämpötilarajojen ylitystä.