• Ostoskorisi on tyhjä

Ergonomiatuotteet

Ergonomiatuotteet ovat uusi tuoteryhmämme. Olemme maanjohtavan ergnomiatuotteiden valmistajan ja tukkuliikeen Avaintiedon jälleenmyyjä. 

Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja. Ergonomiatuotteet ovat myynnissä verkkokaupassamme. Mikäli haluat toimituksen erillisellä laskulla (yritys / organisaatio), lähetä tilaus asiakaspalveluumme tästä.


Gymba, elastinen aktivointilauta

Gymba on uusi terveämpi tapa työskennellä, 
sillä seisominen aktiiviointilaudalla pitää sinut liikkeessä. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi ja samalla aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seistessäsi paikoillaan. Keskittymiskykysi paranee ja olet entistä motivoituneempi ja virkeämpi.
Gymba on elastinen, ja täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa.
Patentoitu elastisuus mahdollistaa monipuolisemman liikkeen.

Kysy hintaa asiakaspalvelustamme!


GetUpDesk

Uusi tuote!

Säädettävä läppäritaso

Väri Harmaa /valkoinen

Valmistettu Suomessa


Suurennusvalaisin LED pöytäkiinnityksellä

Tässä elegantissa suurennusvalaisimessä jokaon järeän kokoinen ja tehoinen suurennuslasivalaisin tositarpeeseen metallisella pöytäkiinnityksellä. 

Helppo säätää haluttuun asentoon pitkän 2-osaisen varren ansiosta VALAISIMESSA 4 TUUMAN LASI 3D LINSSILLÄ. JOHTO 1,5M.


Mobiili sähkösäätöinen työpiste pöytälevyllä ja Piezo - törmäyssuojalla

Yksijalkainen mobiilityöpiste sisältää laadukkaan sähköpöytärungon hiljaisella LINAK -koneistolla. Tämä pöytä on varustettu PIEZO -törmäyssuojalla. 
Valkoinen jalusta ja runko. Pöytälevyn koko 800 mm x 650 mm, väri hopeanharmaa (saatavissa tilauksesta myös eri värisinä )


Työpistematto seisomatyöhön

Työpistematot seisomatyöhön. Useita erilaisia malleja.


Tietoturvasuojat

Onko sinulla epävarma tunne siitä , että joku vilkuilee näytöltäsi mitä puuhailet? Poista tämä ongelma TS-tietoturvasuojilla. Nämä kaikkiin näyttöihin soveltuvat suojat auttavat sinua pitämään tietosi itselläsi. Lisäksi parannat värien kontrastia, ja suojaat näyttöäsi naarmuuntumiselta.