• Ostoskorisi on tyhjä


Biosurfit

Biosurfit on portugalilainen diagnostiikkayritys, joka keskittyy IVD-testien kehittämiseen ja valmistamiseen hoitopisteessä erittäin innovatiivisella omalla tekniikalla.
Biosurfit kehitti spinit®-tekniikan, ensimmäisen ja ainoan diagnoosijärjestelmän, joka pystyy suorittamaan tärkeimmät PoC-verikokeen yksityiskohdat (hematologia, immunomääritykset ja kliininen kemia) samalla instrumentilla.

Spinit laitteet soveltuvat erinomaisesti vieritestaukseen (POC, Point of Care). Spinit:n ja muut vieritestauslaitteemme löydät myös kotisivuiltamme valikosta "Vieritestaus ja pikatestit "


apDia

apDia on lyhenne nimestä Advanced Practical Diagnostics. Yritys on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia tuotteita, jotka ovat yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja luotettavia.  apDia:lla on laaja valikoima immunologisia ELISA-testejä. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Belgiassa.


 
 

RANDOX, virustesti

Randoxin uusi nopea koronavirustesti on saatavilla helmikuussa 2020 alkaen. Uudessa testissä hyödynnetään Randoxin Biochip-teknologiaa ja tulokset ovat valmiita Randoxin Vivalytic:llä 2-3 tunnin sisällä ja Randox Evidence Investigatorilla noin 5 tunnissa.

Randox Vivalytic on uusi pieni analysaattori perustuen molekulaari diagnostikkaan. 


Dialab

Dialab GmbH on perustettu 1972, ja sen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Wienissä, Itävallassa. Dialab valmistaa ja myy diagnostisia reagensseja ja laitteita.

Dialab on erikoistunut kliinisen kemian reagensseihin, immunologian reagensseihin sekä hyytymäreagensseihin.


Fujifilm

DRI-CHEM IMMUNO AG2 (Influenssa A&B + Rs- + Adenovirus)

–   nopea ja tehokas infektiotesti

Kehittynyt ja nopea diagnoosilaite infektioiden A ja B influenssa-, RS-viruksille ja adenoviruksille

-    automaattinen määritys ilman ajastinta tarjoaa nopean ja tehokkaan tartuntatestauksen

-    lyhin havaitsemisaika 3,5 minuuttia – säästää aikaa

-    tarkka tulosten luku – vähentää tulkintavirheitä

-    tietojen syöttäminen viivakoodin avulla – vähentää syöttövirheitä

-    yksinkertainen ja helppokäyttöinen – lisää käyttömukavuutta