• Ostoskorisi on tyhjä

Laboratorioreagenssit ja -laitteet.


Biosurfit

Biosurfit on portugalilainen diagnostiikkayritys, joka keskittyy IVD-testien kehittämiseen ja valmistamiseen hoitopisteessä erittäin innovatiivisella omalla tekniikalla.
Biosurfit kehitti spinit®-tekniikan, ensimmäisen ja ainoan diagnoosijärjestelmän, joka pystyy suorittamaan tärkeimmät PoC-verikokeen yksityiskohdat (hematologia, immunomääritykset ja kliininen kemia) samalla instrumentilla.

Fujifilm

POC pikatestilaite Influenssa A&B + Rs- ja adenovirus. 
NX-sarjan kuivakemiananalysaattorit


Haemokinesis

Haemokinesis valmistaa veriryhmäserologiaan innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita. 

Haemokinesis sijaitsee Avenchesissa, Sveitsissä.

Trinity Biotech

Trinity Biotech on vuonna 1992 perustettu ja NASDAQ:ssa listattu teknologiayritys. Yhtiön pääkonttori on Irlannissa ja se työllistää yli 700 ihmistä eri puolilla maailmaa. Trinityn valikoimista löytyy yli 500 tuotetta.


Instruchemie

Instruchemie on Hollantilainen diagnostisia ja bioteknologian tuotteita valmistava yritys, joka on erikoistunut erilaisten lääketieteessä, teollisuudessa ja ympäristölaboratorioissa käytettävien reagenssien, standardien ja kontrollien kehittämiseen, tuottamiseen ja myyntiin.

Randox

Randox on maailman johtavia dignostisia reagensseja ja laitteita valmistava yritys, jonka jatkuva tuotekehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia laboratorioille.


Audit MicroControls

AUDIT® MicroControls ™, Inc. sijaitsee Georgiassa, USA. Yrityksen on perustanut vuonna 2002 Aalto Scientific Ltd. AUDIT® on yksi ainoista yrityksistä, joka pystyy tarjoamaan kokonaisratkaisun päivittäisessä laadunvalvonnassa ja kalibroinnissa kliiniselle laboratoriolle. 

Angelantoni Lifescience

Angelantoni Life Science (ALS) on osa Angelantoni Industrie yritystä. Angelantoni on yksi maailman johtavista terveydenhuollon ja biotekniikan kylmä- ja jäähdystylaitevalmistajista. ALS on myös vahvasti mukana innovatiivisten teknologisten ratkaisujen kehittämisessä maailmanlaajuisesti.

ALS valmistaa laajan valikoiman vakio- ja erikoislaitteita tutkimuskeskuksille, sairaalaloille, laboratorioille sekä lääketeollisuudelle. Angelantoni Life Science on läsnä yli 40 maassa.


apDia

apDia tuotekehitys luo uusia ja innovatiivisia tuotteita IVD- diagnostiikkaan. Erityisosaaminen ja kokemus veriryhmäserologiasta yli 30 vuoden ajalta.

Dialab

Dialab GmbH on perustettu 1972, ja sen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Wienissä, Itävallassa. Dialab valmistaa ja myy diagnostisia reagensseja ja laitteita.

Dialab on erikoistunut kliinisen kemian reagensseihin, immunologian reagensseihin sekä hyytymäreagensseihin.