• Ostoskorisi on tyhjä


Fujifilm

Fujifilm:n NX-sarjan kuivakemian analysaattorit ovat nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä kliinisen kemian analysaattoreita. Kuivakemian analysaattorin automaattinen pipetointijärjestelmä ei vaadi kalibrointia, puhdistuskemikaaleja eikä vettä. Fujifilm Dri-Chem analysaattoreiden testivalikoima kattaa lähes kaikki kliinisen kemian testit ja tulokset korreloivat erinomaisesti märkäkemian analysaattoreiden tulosten kanssa.  Nyt saatavana uusi NX-600, joka korvaa suositun NX-500 laitteen


Trinity Biotech

Trinity Biotech on vuonna 1992 perustettu ja NASDAQ:ssa listattu teknologiayritys. Yhtiön pääkonttori on Irlannissa ja se työllistää yli 700 ihmistä eri puolilla maailmaa. Trinityn valikoimista löytyy yli 500 tuotetta.


Instruchemie

Instruchemie on Hollantilainen diagnostisia ja bioteknologian tuotteita valmistava yritys, joka on erikoistunut erilaisten lääketieteessä, teollisuudessa ja ympäristölaboratorioissa käytettävien reagenssien, standardien ja kontrollien kehittämiseen, tuottamiseen ja myyntiin.


Audit MicroControls

AUDIT® MicroControls ™, Inc. sijaitsee Georgiassa, USA. Yrityksen on perustanut vuonna 2002 Aalto Scientific Ltd. AUDIT® on yksi ainoista yrityksistä, joka pystyy tarjoamaan kokonaisratkaisun päivittäisessä laadunvalvonnassa ja kalibroinnissa kliiniselle laboratoriolle. 


Randox

Randox on maailman johtavia dignostisia reagensseja ja laitteita valmistava yritys, jonka jatkuva tuotekehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia laboratorioille.


Dialab

Dialab GmbH on perustettu 1972, ja sen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Wienissä, Itävallassa. Dialab valmistaa ja myy diagnostisia reagensseja ja laitteita.

Dialab on erikoistunut kliinisen kemian reagensseihin, immunologian reagensseihin sekä hyytymäreagensseihin.