• Ostoskorisi on tyhjä

OCEABridge ™

Optimoi kylmäketjun seuranta automatisoidulla tiedonkeruulla.

OCEABridge -yhdyskäytävä kerää tiedot automaattisesti OCEASOFT Bluetooth®-dataloggereilta (Emerald & Atlas)

Helppo käyttää ja asentaa.

Säästä aikaa ja resursseja vähentämällä manuaalista työtä. Tiedon keruu avaamatta pakkauksia tai säilytystiloja, mikä osaltaan suojaa lämpöherkkiä tuotteita lämpötilanvaihteluilta.

Siirtää dataloggerin mittaamat lukemat automaattisesti pilvipalvelimelle, johon pääsee kirjautumaan mistä ja milloin vain.

Ihanteellinen työkalu tietojenkäsittelyyn kun seurattavia dataloggereita on paljon. OCEABridge ™ -yhdyskäytävä kerää tallennetut tiedot automaattisesti Atlas ™ ja Emerald ™ mobiileilta lämpötiladataloggereita.  

OCEABridge ™ perustuu Bluetooth® Low Energy (BLE) tekniikkaan ja tarjoaa turvallisen ja vakaan liitettävyyden Atlas ™ ja Emerald ™ mobiileille lämpötiladataloggereille. Tämä innovatiivinen yhdyskäytävä on myös suunniteltu käytettäväksi OCEASOFT:n käyttäjäystävällisillä mobiili- ja web-sovelluksilla.


KUINKA SE TOIMII?

OCEABridge käyttää BLE -teknikkaa ja tunnistaa kaikki Atlas ™ tai Emerald ™ lämpötiladataloggerit automaattisesti, kun ne tulevat yhdyskäytävän langattomalle alueelle. Heti yhteyden muodostuttua, OCEABridge kerää automaattisesti tallentuneet tiedot ja lähettää sen OCEACloud -palvelimelle (Wi-Fi tai 3G / 4G cellular linkki).


Asentamalla OCEABridge ™ lastaus / purku alueelle kaikki tiedonkeruu on automaattista. Aina kun lähetys, joka on varustettu OCEASOFT Bluetooth® lämpötiladataloggerilla, saapuu tiedonkeruu alueelle (noin 60 m lukijasta) OCEABridge ™ kerää automaattisesti dataloggerin tiedot.

Jotta varmistetaan luotettavan tiedon keruu kaikissa olosuhteissa (myös verkkohäiriöiden aikana) OCEABridge ™ on varustettu sisäisellä muistilla, joka tallentaa jopa 40 000 lukutapahtumaa. Jos yhdyskäytävän Internet-yhteys ei ole käytettävissä keräämisen vaiheessa, tiedot tallennetaan aluksi paikallisesti. Kun yhteys on taas toiminnassa, tiedot ladataan OCEACloudiin.