• Ostoskorisi on tyhjä


Photopette® on kannettava kannettava laite, joka käyttää Tip Biosystemsin kertakäyttöistä CuveTip ™ -valmistetta fotometriseen analyysiin, jolloin se tarjoaa riippumattomuutta laboratorioympäristöistä.

Photopette® on ensimmäinen henkilökohtainen fotometri. Se tarjoaa langattoman yhteyden iOS- / Android-tablet-laitteisiin ja älypuhelimiin, mikä mahdollistaa uuden sujuvan työnkulun. Tämä seuraavan sukupolven laite mahdollistaa nestemäisten näytteiden fotometrisen mittauksen, tietojen analysoinnin ja tulkinnan, mukaan lukien reaaliaikaisen langattoman tietojen jakamisen.

Photopette® tukee aallonpituuksia UV: stä NIR: ään ja tarjoaa yksinkertaisia ratkaisuja yksittäisiin sovelluksiin. Lisäksi Photopette® on hinnaltaan edullinen verrattuna tavanomaisten UV-Vis-spektrofotometriin samalla, kun se tarjoaa nykyisille fotometrisille sovelluksille tarvittavat ominaisuudet.

Ristikontaminaatiota tai näytteensiirtoportaita ei tule. Photopette® pipettiä voidaan helposti käyttää Bio Safety -kaappeissa ja vaatii vain pienen näyttetilavuuden. 


Photopette® - Cell System

Photopette® Cell System mahdollistaa erittäin nopeat fotometriset mittaukset 600 nm, 570 nm ja 340 nm: n aallonpituuksilla ilman näytteen siirtämistä kyvettiin. Se on tarkoitettu solubiologian sovelluksiin. Saumaton integraatio älykkäiden laitteiden kanssa tekee mittauksesta, tiedonhankinnasta ja tietojen jakamisesta helppoa.


Photopette® - Custom

Photopette® - Custom mahdollistaa erittäin nopeat fotometriset mittaukset mukautetuille näkyville aallonpituuksille ilman näytteen siirtämistä kyvettiin. Voit muokata omaa Photopette®-laitettasi valitsemalla korkeintaan 3 aallonpituutta 250 nm: n ja 1050 nm: n välillä. Saumaton integraatio älykkäiden laitteiden kanssa tekee mittauksesta, tiedonhankinnasta ja tietojen jakamisesta helppoa. Järjestelmää voidaan helposti käyttää ilman laajempaa kokemusta.


Photopette® - OEM

Photopette® - OEM sisältää asiantuntijaryhmämme täydellisen välineen sovellusten kehittämiseen. Se on rakennettu omia sovelluksiasi ja tarpeitasi varten. Saumaton integraatio älykkäiden laitteiden kanssa tekee mittauksesta, tiedonhankinnasta ja tietojen jakamisesta vaivatonta.